Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Tanar arestat dupa ce a distrus o masina de politie

Publicat

in

Tânărul din Vaslui care a distrus o mașină de poliție la Iași a fost arestat. Lucian Frențescu a ajuns în fața judecătorilor, iar în cele din urmă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În fața judecătorilor nu a mai avut același tupeu ca în fața polițiștilor. Un tânăr în vârstă de 33 de ani din județul Vaslui a fost protagonistul unui scandal în Iași. Acesta a intrat cu mașina într-un echipaj de poliție în zona Tudor Vladimirescu. Tot el a sărit la bătaie la polițiști când oamenii legii i-au cerut tânărului să se legitimeze

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Inițial, o patrulă formată din trei polițiști a oprit lângă autoturismul tânărului, iar acesta a accelerat și a intrat în autospeciala poliției. Nervos fiind, vasluianul a făcut și scandal și l-a lovit cu picioarele pe un polițist imediat după incident. Procurorii ieșeni i-au întocmit dosar penal pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.„În jurul orei 5:00, o patrulă formată din trei polițiști din cadrul Biroului Centrului Universitar a încercat să legitimeze șoferul unei mașini parcate în fața unui fast-food. Persoana respectivă a refuzat să se legitimeze și să coboare la solicitarea agenților de Poliție. Acesta a făcut o manevră în marșarier și a lovit intenționat mașina de Poliție, provocându-i avarii. În momentul în care un agent de Poliție a intrat prin portiera din dreapta, pentru a-l scoate pe șofer, acesta din urmă a ripostat, lovindu-l cu picioarele pe polițist”, a declarat pentru bzi.ro Monica Palaghia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. 

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

sursa foto: bzi.ro

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.