Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Clasa de studiu intensiv al limbii spaniole la ”Emil Racovita”

Publicat

in

Pentru noul an școlar, Liceul ”Emil Racoviță” (LER) Vaslui propune înființarea a 7 clase a 9-a, dintre care patru cu profil real și trei cu profil uman.

La real vor fi 3 clase de științe ale naturii, fiind disponibile 84 de locuri. Cea de-a patra clasă este pentru specializarea matematică-informatică, cu 28 de locuri.

La LER Vaslui vor mai funcționa din viitorul an școlar 2 clase de științe sociale, cu 56 de locuri, și o clasă de filologie, unde se va pune accent pe studiul intensiv al limbii spaniole.

Liceul ”Emil Racoviță” Vaslui și-a căpătat un renume în ultimii ani, fiind printre cele mai bune trei licee la nivel de județ.

CALENDAR ADMITERE LICEU 2020

2 – 6 iulie 2020    Completarea opțiunilor în fișele de înscriere de către absolvenții clasei a VIII-a și de către părinții acestora, asistați de diriginții claselor a VIII-a, la unitatea de învățământ sau prin formular transmis electronic

3 – 7 iulie 2020    Verificarea de către părinți și candidați a corectitudinii datelor din fișa listată de calculator, corectarea eventualelor greșeli în baza de date computerizată și listarea fișelor corectate din calculator, operațiuni ce se vor realiza utilizând aplicația informatică centralizată

10 iulie 2020        Repartizarea computerizată la liceu a absolvenților clasei a Vlll-a

10 iulie 2020        Comunicarea rezultatelor / Afișarea în școlile gimnaziale a listei cu locurile neocupate

13 – 20 iulie 2020 Depunerea/transmiterea dosarelor de înscriere la școlile la care candidații au fost repartizați.

Roxana OLTEANU D.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.