Conecteaza-te cu noi

StiriEst

S-a spanzurat dupa ce sotia l-a parasit

Parasit de sotie, un barbat de 53 de ani din judetul vaslui si-a pus capat zilelor. Un vecin l-a gasit spanzurat intr-o sura si a dat alarma. Din pacate, medicii n au putut decat sa constate decesul.

Publicat

in

S-a spanzurat dupa ce sotia l-a parasit

Parasit de sotie, un barbat de 53 de ani din Hurdugi, judetul Vaslui si-a pus capat zilelor. Un vecin l-a gasit spanzurat intr-o sura si a dat alarma. Din pacate, medicii n au putut decat sa constate decesul. “S- a dus fratele meu la el. A intrat in curte, nu a raspuns. A crezut ca e in gradina. Cand s-a dus l-a gasit asa, fratele meu s-a speriat. Nu mai era in viata. Nu se plangea la nimeni. Bea si se ducea in casa. Venea la magazin, la noi, dar nu s-a plans niciodata”, spun vecinii. Certurile dintre cei doi soti au culminat in urma cu aproape jumatate de an. Satula de scandaluri, femeia si-a luat cei doi copii si a plecat de acasa. Si-a cumparat o locuinta in acelasi sat si a intrerupt orice legatura cu sotul ei. “Era un baiat cuminte, muncitor. Nu era scandalagiu. Un baiat cuminte. L-a lasat femeia. Era baiat cuminte, radea, nu se certa cu nimeni, prietenos. A intrat in depresie dupa ce s-a despartit de nevasta. Am fost vecini. A avut copii, ne impacam si cu el, cu nevasta, cu parintii, nu a fost rau deloc“, mai spun satenii. Se pare ca omul se transforma atunci cand consuma alcool in exces, iar sotia nu a mai putut indura comportamentul acestuia si l-a parasit. “El bea si vindea tot din casa. Nu se mai intelegeau. Pana la urma, l-a lasat si ea si-a luat alta casa. Nu se mai putea trai cu el, a fost om bun, dar a luat-ol cu bautura, nu a mai putut sa se inteleaga cu el”, povesteste un vecin. Politistii au inceput o ancheta in acest caz. intre timp, rudele se pregatesc pentru inmormantare.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Mihaela SIMA

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.