Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Polak si Arcaleanu! Candidatii PNL la Primaria Vaslui si Consiliului Judetean

Publicat

in

Partidul National Liberal si-a stabilit candidatii pentru alegerile locale. Potrivit presedintelui Nelu Tataru, acestia au fost desemnati in baza unor sondaje si astfel s-a tinut cont de dorinta alegatorilor din judetul Vaslui. Astfel, daca multi se asteptau ca pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Vaslui sa candideze chiar presedintele PNL, Nelu Tataru anunta ca nu va candida pentru nicio functie la alegerile locale din judet. “Nu voi candida pentru nicio functie la alegerile locale din judetul Vaslui. Candidatii pentru Consiliul Judetean si pentru primarii au fost desemnati in urma unor sondaje pe care PNL le-a facut la nivel de judet”, a declarat presedintele PNL Vaslui, Nelu Tataru. Candidatul PNL pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean a fost desemnat Marius Arcaleanu, actualul director al Casei de Sanatate Vaslui. Arcaleanu a mai candidat in anii din urma din partea PNL pentru functia de primar al municipiului Vaslui, dar fara succes.

Fest Bijuterii Oferta Educationala Petru Rares Oferta Geologie Iasi

Principalul contracandidat al lui Marius Arcaleanu va fi actualul presedinte al Consiliului Judetean, social democratul Dumitru Buzatu. Presedintele PSD va candida astfel pentru al doilea mandat de sef la judet. PNL si-a stabilit si candidatul pentru functia de primar al municipiului Vaslui: Tudor Polak. Actualul secretar de stat in Ministerul Muncii a fost desemnat de liberali sa il infrunte pe actualul primar, social democratul Vasile Paval. Si acesta din urma a anuntat ca va candida pentru un nou mandat. „Pana la urma cred ca pot sa merg mai departe, dar asta nu inseamnă ca nu trec un examen. Trec un examen foarte serios si eu sunt constient de acest lucru, pentru ca pretentiile sunt mult mai mari si cetatenii ma privesc ca pe un om care a facut, dar nu suficient. (…) Deocamdata, mi-a solicitat organizatia sa mai merg un mandat, s-a si votat, colegii stiu ce am spus, ca e o sarcina foarte grea, ca sunt un om responsabil si ar fi pacat ca dupa atatia ani de munca sa clachez. Vreau sa merg mai departe, organizatia imi ofera această sustinere”, a spus Vasile Pavăl. Primarul a infirmat anumite informatii potrivit carora ar urma sa candideze din partea PSD la alegerile parlamentare, spunand ca „se va duce acasa” de la Primaria Vaslui, fie ca acest lucru se va intampla anul acesta sau peste mai multi ani. Contracandidatul lui Paval, Tudor Polak, secretar de stat in Ministerul Muncii, este cel care ar trebui sa raspunda de cei peste 100 de mii de romani cate au ramas fara un loc de munca in timpul pandemiei. In vreme ce Polak si colegii sai se lauda cu masuri pentru romanii ajunsi in pragul disperarii, realitatea e cu totul alta.


Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.