Conecteaza-te cu noi

Afaceri

Anuntul Primariei Vaslui: In atentia contribuabililor

Publicat

in

Dragi vasluieni,

Primăvara anului curent ne-a supus pe toți unor contexte financiare (și nu numai) cu care nu ne-am mai confruntat până acum. Pentru a echilibra efectul acestora și a veni în sprijinul cetățenilor, s-a dispus ca plata integrală a taxelor și impozitelor locale să poată fi făcută cu bonificația de 10% până la data de 30 iunie 2020 (nu 31 martie cum era în anii anteriori). ​Dorim ca toți vasluienii să beneficieze de reducerea acordată și vă reamintim, astfel, că astăzi este ultima zi din această perioadă, iar casieriile deschise pentru această facilitate sunt următoarele:

Casieria centrală (sediul Primăriei Municipiului Vaslui), str. Spiru Haret, nr. 2;✓ Casieria din incinta Centrului de Resurse pentru Afaceri, str. Decebal, nr. 16;✓ Casieria din zona Gării, str. Republicii, bl. 363 (fosta casierie a S.C. GAZ EST S.A.);✓ Casieria din zona Cartier, bl. 435 (lângă BRD);✓ Casieria S.C. GOSCOM S.A., situată în str. Donici, nr. 23 – pentru taxa specială de salubrizare;✓ Casieria S.C. GOSCOM S.A. din zona Traian – pentru taxa specială de salubrizare.

Tot în sprijinul dumneavoastră sunt și modalitățile de plată la distanță a taxelor și impozitelor: prin plata electronică (accesând www.ghiseul.ro), plata cu ordin de plată, prin internet banking sau prin mandat poștal. 

Vă mulțumim pentru încredere și vă așteptăm la ghișee!

Populare

Stiri din categoria: Afaceri Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.