Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Dispensar modern si retea de gaz in comuna Bălteni

Publicat

in

Pentru  administraţia  din comuna Bălteni, condusă de edilul Relu Brașoveanu,  sănătatea centățenilor reprezintă o prioritate.

Locuitorii comunei Bălteni sunt, din această lună, beneficiarii unui dispensar uman modern. După un an și jumătate de muncă, clădirea dispensarului este finalizată, arătând la standarde europene. Zilele acestea a avut loc recepția lucrării de către reprezentanții administrației locale.

Potrivit primarului Relu Brașoveanu, in cadrul dispensarului va funcționa și un cabinet stomatologic.

“Urmează să facem dotarea, in special pe cea de medicină de familie. La acest moment , noul dispensar beneficiază  de toate utilităţile, centrală termică, apă, canalizare, spații de depozitare,” ne-a declarat Relu Brașoveanu, primarul comunei Bălteni.

Intreg proiectul a fost realizat prin PNDL2, ”Reabilitare și Dotare Dispensar Uman”.

Autoritățile din comuna Bălteni se pregătesc de o investiție majoră în comunitate

Este vorba despre conectarea la sistemul de distribuție a gazelor naturale a comunei Bălteni.

Deja au fost adoptate toate hotărârile necesare pentru demararea cât mai urgentă a investiției.

Un prim pas a fost făcut prin semnarea contractului de concesiune a serviciului către Gaz Est Vaslui.

”Am semnat prima fază din proiectul nostru de înființare și distribuție gaze naturale! Contractul cadru de concesiune a serviciului de utilitare publică de distribuție a gazelor naturale!”, a anunțat pe pagina personală de facebook primarul Relu Brașoveanu. La rețeaua de gaze naturale vor fi racordate gospodăriile din localitățile Bălteni,, Bălteni Deal și cartierul Bălteni.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.