Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Femeie gasita legata pe camp. „Spunea ca o doare!”

Publicat

in

Fiica femeii de 41 de ani din Botoșani, găsită pe un câmp, legată, la două zile de la dispariție, povestește că mama ei a fost chinuită cumplit și că abia poate să vorbească. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Fiica femeii găsită legată pe câmp, în Botoșani: „Săraca, doar mă doare spune!”

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Fata povestește că femeia are părul rupt și abia poate vorbi după ce a fost chinuită zile întregi de un bărbat din sat.

”Mama mea a fost sechestrată, violată și bătută. E desfigurată de un om din sat care e nebun și care a făcut pușcărie și pe care îl caută acum poliția”, a spus fiica femeii, pentru botosaninews.ro.

Polițiștii au descoperit-o pe femeie pe un câmp din apropierea localității de domiciliu, având mâinile legate la spate și prezentând urme de violență la nivelul feței și corpului.

Din discuțiile purtate cu femeia, care se afla într-o stare vădită de agitație, s-a putut stabili că un barbat din localitate a condus-o pe un teren viran, împotriva voinței sale si in timp ce se afla pe câmp a imobilizat-o, ulterior întreținând cu aceasta mai multe raporturi sexuale normale, împotriva voinței ei. Acum, bărbatul este căutat de poliție și va fi cercetat pentru savarsirea infractiunilor de lipsire de libertate, lovire sau alte violente si viol.

Roxana OLTEANU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.