Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Licitatii pentru investitii in valoare de 27 milioane de euro

Publicat

in

În perioada următoare, Primăria Vaslui va implementa 7 proiecte cu fonduri europene, în valoare de 27 milioane de euro.

Toate contractele de finanțare sunt semnate cu Ministerul Dezvoltării și se află în diferite stadii de realizare.

Unul se referă la construcția unei creșe pe terenul care a aparținut fostei unități militare din centrul municipiului Vaslui, care a primit avizul IJSU și trece la etapa de organizare a licitației pentru adjudecarea execuției.

Un alt proiect face referire la contrucția unei grădinițe. Deja s-a obținut avizul ISU, iar obiectivul va fi ridicat pe SEAP pentru licitație.

Grădinița va fi ridicată pe un teren din fața Spitalului Județean de Urgență Vaslui, urmând ca gradinița din Cartierul 13 Decembrie care funcționează la parterul unui bloc să fie desființată.

Toate contractele de finanțare sunt semnate cu Ministerul Dezvoltării și se află în diferite stadii de realizare.

Un proiect este legat de construcția de case sociale pentru care s-a stabilit câștigătorul. Un altul face referire la construcția unui depou care este în faza de proiectare.

Pe transportul local, Primăria Vaslui mai are aprobat proiectul de dezvoltare a rutelor unde a fost desemnat câștigătorul, dar au fost depuse contestanții.

Alte două proiecte privesc extinderea Parcului Copou și investiții în construcția de ateliere școlare la Liceul ”Ion Mincu”.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.