Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Tineri retinuti pentru trafic de droguri. Procororii au gasit la perchezitii sume importante de bani

Publicat

in

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Vaslui, au efectuat cinci percheziţii domiciliare într-un dosar de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni fără drept cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive. La data de 1 iulie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui, au surprins în flagrant delict doi tineri bănuiţi de trafic droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni fără drept cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma acţiunii, poliţiştii au ridicat 56 de grame de cannabis, 210 grame de substanţă activă ce ar fi putut fi folosită pentru prepararea a aproximativ 3 kilograme de etnobotanice cu efect psihoactiv, 84.500 de lei, 36.000 de euro, precum şi dispozitive electronice. 6 persoane au fost conduse la audieri, iar faţă de două dintre acestea a fost dispusă măsura reţinerii, urmând ca astăzi, 2 iulie, aceştia să fie prezentaţi Tribunalului Iaşi. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, iar la activităţi au participat şi jandarmi din Iaşi.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.