Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Tineri retinuti pentru trafic de droguri. Procororii au gasit la perchezitii sume importante de bani

Publicat

in

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Vaslui, au efectuat cinci percheziţii domiciliare într-un dosar de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni fără drept cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive. La data de 1 iulie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui, au surprins în flagrant delict doi tineri bănuiţi de trafic droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni fără drept cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

În urma acţiunii, poliţiştii au ridicat 56 de grame de cannabis, 210 grame de substanţă activă ce ar fi putut fi folosită pentru prepararea a aproximativ 3 kilograme de etnobotanice cu efect psihoactiv, 84.500 de lei, 36.000 de euro, precum şi dispozitive electronice. 6 persoane au fost conduse la audieri, iar faţă de două dintre acestea a fost dispusă măsura reţinerii, urmând ca astăzi, 2 iulie, aceştia să fie prezentaţi Tribunalului Iaşi. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, iar la activităţi au participat şi jandarmi din Iaşi.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.