CMR Case din lemn
Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un presedinte PNL a dat BAC-ul la 42 de ani, dar nu a luat examenul

Publicat

in

Un presedinte PNL a dat BAC-ul la 42 de ani

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, care a dat Bacalaureatul la 42 de ani, nu a luat examenul nici după contestație

Duminică s-au afișat rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat sesiunea iunie-iulie 2020.

După corectarea contestațiilor, multe note s-au mărit, dar printre cei care nu au avut noroc se numără și Daniel Moroșanu, liderul liberal care a dat BAC-ul la 42 de ani, scrie Vrancea 24. Liberalul a depus contestație la proba de Limba și literatura română, unde obținuse doar 3.60. După recorectare, nota i s-a mărit, însă foarte puțin, până la 3.75.

Note bune la celelalte probe

Prin urmare, Moroșanu nu-și va putea lua acum diploma de Bacalaureat. La celelalte două probe a luat note destul de bune: 7,55 la Istorie și 8,65 la Geografie. Dacă se va hotărî să se înscrie la o nouă sesiune a bacalaureatului, Daniel Moroșanu va susține doar proba la care a picat- Limba și literatura română. Daniel Moroșanu are 42 de ani, este președintele PNL Vidra, consilier local în comuna Vidra și prim-vicepreședinte al PNL Vrancea. În acest an a dat pentru prima dată bacalaureatul. El absolvise o școală profesională și și-a definitivat studiile liceale în urmă cu câțiva ani, la Liceul ”Simion Mehedinți” din Vidra.

Populare