Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Flacarile au cuprins o casa din Valeni

Publicat

in

Flacarile au cuprins o casa din Valeni! Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale cu apă, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Văleni, comuna Văleni. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la nivelul acoperișului unei locuințe și al unei bucătării de vară, existând pericolul de propagare spre alte locuințe învecinate.
S-a acționat pe două sectoare de intervenție, primul, pentru limitarea și lichidarea incendiului, iar cel de-al doilea, pentru protecția locuințelor învecinate, dar aflate la o distanță foarte mică de focar.
Au ars aproximativ 50 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn (circa 25% din suprafața acoperișului), un pat, un aragaz, diverse textile. Datorită intervenției pompierilor, în interiorul locuinței nu au fost distruse bunuri. Au fost salvate trei locuințe aflate în imediata vecinătate.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric (priză exterioară improvizată). Nu au fost victime.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Flacarile au cuprins o casa din Valeni

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.