Conecteaza-te cu noi

StiriEst

12 cazuri de COVID la Policlinica Vaslui. Patru confirmate astazi

Publicat

in

12 cazuri de COVID la Policlinica Vaslui. Dintre acestea, patru au fost confirmate astazi, iar opt zilele trecute. De asemenea, tot astazi a fost confirmat un nou caz de infectie la Barlad.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

În ultimele zile aproape s-a dublat numărul pacienților internați la Spitalul Bârlad. În prezent sunt 30 de persoane confirmate, din care patru asimptomatici, trei forme ușoare, 15 forme medii, opt forme severe, din care unul este intubat și ventilat mecanic. 

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Patru suspecți așteaptă rezultatele

Potrivit reprezentanților Spitalului Bârlad, în cursul zilei de joi trebuie să mai vină încă doi pacienți confirmați. De asemenea, sunt internați și patru pacienți suspecți pentru care se așteaptă rezultatul testelor. Tot la Spitalul Bârlad sunt si 105 pacienți noncovid.

11 cazuri noi de COVID intr-o singura zi. Un pacient de la dializa, confirmat pozitiv

Numai în județul Vaslui au fost înregistrate 11 noi cazuri. Este vorba despre șapte angajați ai Policlinicii Vaslui, dar și alte patru cazuri noi. Printre cazurile noi de coronavirus se află și un pacient de la Centrul dializă. Potrivit surselor stiriest.ro, numărul de îmbolnăviri de la Policlinica Vaslui a apărut în contextul în care aici ar fi avut loc o petrecere de pensionare la care au participat mai mulți angajați ai instituției. 

Este vorba despre angajați din aparatul administrativ Resurse Umane- Contabilitate. Toți urmează să fie transportați la Spitalul Bârlad pentru a fi luați în evidență, iar acolo vor decide dacă rămân sau nu în spital. “A ieșit o colegă de la Fizioterapie la pensie, s-au întâlnit mai mulți angajați, au servit ceva de mâncare (tort n.r) și o cafea”, a declarat un angajat al instituției. Atât oficialii de la Direcția de Sănătate Publică, dar și conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, susțin că deocamdată nu se impune închiderea activităţii medicale din cadrul Policlinicii Vaslui. O decizie în acest sens va fi luată în funcţie de evoluţia focarului. Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.