Conecteaza-te cu noi

StiriEst

De patru ori mai multi pacienti COVID! Sotia unui avocat depistata pozitiv, panica la instanta

Publicat

in


Creștere continuă a numărului de infectări cu noul coronavirus. În județul Vaslui sunt în prezent aproape 40 de cazuri active. Asta înseamnă că numărul pacienților cu COVID este de patru ori mai mare decât în urmă cu doua săptămâni. Numai la Policlinica Vaslui au fost depistați 12 angajați infectați. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

La Spitalul Bârlad sunt în prezent 35 de pacienți confirmați, din care 8 forme ușoare, 17 forme medii si 10 forme severe. De asemenea unul este intubat si ventilat mecanic. Mai sunt de venit patru pacienți confirmați. Mai mult, sunt internați și cinci suspecți pentru care se așteaptă rezultatul testelor.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Soția unui avocat, depustata cu coronavirus

A fost panică astăzi la instanțele de judecată vasluiene. Atât la Judecătoria Vaslui cât și la Tribunal, angajații stau cu teamă în următoarele zile. Asta după ce soția unui avocat a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Colegii avocatului, judecătorii, dar și grefierii au intrat în panică. Avocatul al cărei soții a fost infectată, s-a prezentat în sala de judecată în ultimele zile. Omul nu avea de unde să știe că a fost contact al

unei persoane infectate. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.