Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Investitii in sanatate la Balteni

Publicat

in

Aducţiune apă, aducţiune rețea gaz metan, baze sportive, internet în şcoli şi instituții publice, investiții în unitățile de învățământ, toate reprezintă o prioritate pentru primarul din Bălteni. Relu Brașoveanu caută zilnic soluții pentru a le oferi un trai modern și civilizat locuitorilor din comuna pe care o conduce. La Bălteni s-au reabilitat în doar câțiva ani peste 20 de kilometri de drum. Mai sunt alte investiții importante pentru populație dar oamenii vor întâi drumuri și primarul a răspuns pe măsură gospodarilor locului. Dispensarul a fost și el modernizat. Bisericile din comună au beneficiat și ele de investiții în ultimii ani. Nu a fost uitat nici iluminatul public.

”Au sosit și dotările la dispensar! După obținerea tuturor avizelor de catre medici, vom avea un dispensar modern! După Cabinetul de medicina de familie, avem și un cabinet stomatologic cu toate dotarile  necesare! Avem deja si doctor stomatolog!

Dotările au fost discutate cu câteva luni înainte cu Medicul de familie, d-na doctor Luminita Ghiur dar si cu medicul stomatolog d-ra doctor Alina Stroescu! Sper ca locuitorii comunei sa fie incantati si sa aiba parte de tratamente adecvate din partea celor care activeaza in cadrul dispensarului”, spune edilul Relu Brasoveanu.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.