Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Medic vasluian infectat cu coronavirus in Vama Veche

Publicat

in

Medic vasluian infectat cu coronavirus in Vama Veche. Un medic de la Secția Ortopedie a Spitalului de Urgență Vaslui a fost depistat cu noul coronavirus. Potrivit anchetei epidemiologice, medicul ortoped s-ar fi infectat în timpul vacanței pe litoral, în stațiunea Vama Veche. Medicul prezenta simptome specifice COVID și ca atare a fost testat. La începutul lunii iulie, un alt medic, din secţia ORL, a fost diagnosticat cu COVID-19. Ambii medici au refuzat internarea în spital și au preferat să se izoleze la domiciliu. 36 de pacienți confirmați cu noul coronavirus, se află internați în Spitalul Bârlad. Dintre aceștia, patru sunt asimptomatici, noua au forme ușoare, 16 forme medii, șapte forme severe, din care unul în ATI. Tot la Bârlad mai sunt internați șase suspecți și 113 pacienți noncovid.

În judeţul Vaslui, 12 pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 se află în prezent, în izolare la domiciliu, după ce au refuzat internare în spital.

În articolul :

Medic vasluian infectat cu coronavirus in Vama Veche

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.