Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Oamenii din Miclesti au ramas fara apa. Sunt condamnati la seceta de un candidat la functia de primar

Publicat

in

Oamenii din Miclesti au ramas fara apa. Degeaba se chinuie unii primari să facă investiții astfel încât să aducă civilizația în satele județului. Există indivizi pentru care scopul politic și lupta pentru ciolan, este mai presus de orice. La fel se întâmplă și în comuna Miclești. Primăria din comună s-a zbătut pentru ca oamenii să aibă apă curentă și să ducă astfel un trai civilizat.

Problema este că sătenii nu se pot bucura de investiție. Le fură acest drept chiar un localnic. Matei Petru este din Miclești și visează să ajungă primar. Individul nu se dă înlături de la orice pentru a-și atinge scopul.  Așa s-a gândit să saboteze primarul în exercițiu. Cu toate că s-a făcut apel la cetățeni să fie mai atenți la consumul de apă, Matei Petru lasă ribinetele deschise toată noaptea. În acest fel, zeci de familii din Miclești au ajuns să nu mai aibă apă la robinete deloc.

Au rămas fără apă! Oamenii au reclamat situația la primărie

“Tot mai mulți oameni au reclamat în ultima perioadă că nu au apă. Sătenii sunt nemulțumiți, pe bună dreptate. Este secetă, trecem printr-o perioadă critică și ca atare fiecare ar trebui să fim un puc mai atenți. Există însă și cetățeni care efectiv își bat joc. Nu îi interesează că le fac rău altora. Mulți localnici au sesizat la primărie că un vecin, Matei Petru, lasă noaptea apa să curgă astfel încât presiunea la restul locuințelor să fie extrem de scăzută. La unele case apa nu mai ajunge deloc.

Omul acesta a fost prins. În toiul nopții am mers la poarta lui cu secretarul de la primărie și cu șeful de la Situațiile de Urgență. Nu a vrut să iasă, apa se auzea curgând în grădina lui. Vom monitoriza consumul acestui cetățean și vom urmări și dacă va plăti pentru apa consumată”, a declarat primarul din Miclești Doru Agafiței. 

În articolul:

Oamenii din Miclesti au ramas fara apa

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.