Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Familie din Husi, lovita de aceeasi maladie. Un copil a murit, la fel si tatal sau

Publicat

in

Vlăduț a murit răpus de boala care i-a ucis tatăl și de care suferă și mama lui. O familie din Huși a fost lovită de aceeași maladie, o mamă a rămas singură pe lume să se lupte cu o afecțiune cumplită.

Vlăduț Vîrnă avea 22 de ani și a pierdut lupta cu o boală teribilă, care l-a măcinat mult timp și s-a manifestat galopant în ultimele luni. Tânărul a fost înmormântat duminică, la Huși, condus pe ultimul drum de zeci de prieteni, împietriți de drama familiei.

Fost elev al Seminarului Teologic din Huși, Vlăduț a fost răpus de cancer, după ce s-a luptat cu boala luni în șir. Ar fi trebuit să fie operat curând, dar a murit înainte de vreme, lăsând în urmă colegi îndurerați și rude sfîșiate de durere. Mai ales că familia lui trăiește o dramă inimaginabilă.

Tatăl lui Vlăduț a murit răpus tot de cancer, iar mama lui suferă și ea de aceeași boală, fiind de curând operată. 

“Vlăduț a făcut o formă dură a bolii. Sau așa credem noi, care mai știam câte ceva despre el. În ultimul an știu că a stat mai mult în casă. În urmã cu vreo lună, două, un prieten mi-a spus că ar fi bun un cărucior pentru Vlăduț, căci nu mai putea merge.

Mi-am dat seama că era greu cu el, din ce în ce mai greu. Apoi știu că a mai fost la spital, dar situația nu s-a mai îndreptat. Când am auzit, ne-am dat seama că viața e nedreaptă. Prea multă suferință în familia asta. Și tatăl a murit de cancer. Mama e bolnavă, iar acum ea își îngroapă băiatul.”, a spus un prieten.

Roxana OLTEANU D 

În articolul

Familie din Husi, lovita de aceeasi maladie. Un copil a murit, la fel si tatal sau

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.