Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Mama batuta de propriul fiu. A fost tarata de par prin casa

Publicat

in

Mama batuta de propriul fiu. O mamă din Săvineşti a pătimit groaznic de pe urma propriului său fiu, care şi-a vărsat furia asupra ei, fără să se gândească o clipă la femeia care i-a dat viaţă şi l-a crescut.

Un băiat din Neamţ şi-a bătut mama

Poliţiştii spun că în casa femeii s-au desfăşurat scene teribile. Tânărul de 23 de ani, din Săvinești, ar fi adresat amenințări cu moartea și incendierea locuinței mamei sale, după care ar fi distrus mai multe bunuri din imobil. Totodată, acesta ar fi lovit-o cu pumnii și cu palmele în zona capului, după care ar fi prins-o de păr și ar fi târât-o prin locuință.

“În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimei, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva presupusului agresor. În urma administrării probatoriului, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie, ameninţare şi distrugere. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Neamţ.

În articolul

Mama batuta de propriul fiu. A fost tarata de par prin casa

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.