Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Sef nou la ISU Vaslui! Fratele ministrului Nelu Tătaru, preia sefia inspectoratului

Publicat

in


Colonelul Niculae Tătaru, care este fratele ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, va prelua, începând de marţi, comanda Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ”Podul Înalt” al judeţului Vaslui.

Niculae Tătaru, care ocupă în prezent funcţia de prim-adjunct al şefului ISU Vaslui, va fi împuternicit la conducerea instituţiei până la organizarea unui concurs, a declarat luni purtătorul de cuvânt al instituţiei, Marius Stanciu.

Tătaru îl va înlocui pe colonelul Mihai Ciprian Mitrea, care va reveni pe funcţia de prim-adjunct al ISU Neamţ.

A refuzat până acum să preia șefia ISU Vaslui

”Chiar a mai fost rugat să preia conducerea instituţiei, dar a refuzat. Acum a acceptat să preia funcţia ca împuternicit interimar până la organizarea unui concurs”, a afirmat Stanciu.

Niculae Tătaru, în vârstă de 46 de ani, lucrează ca ofiţer în ISU Vaslui din 1997, ocupând de-a lungul timpului mai multe funcţii, printre care cea de locţiitor comandant detaşament, şef Birou asigurare tehnico-materială şi reparaţii, comandant detaşament, împuternicit şef servicu logistic II, împuternicit adjunct al inspectorului-şef şi prim-adjunct al inspectorului-şef.

Sorin SAIZU

În articolul

Sef nou la ISU Vaslui! Fratele ministrului Nelu Tătaru, preia sefia inspectoratului

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.