Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Copil de 2 ani, batut si abandonat de tata intr-o parcare

Publicat

in

Copil de 2 ani, batut si abandonat de tata intr-o parcare. Un tânăr a fost reținut de poliție, după ce și-a bătut copilul de nici 2 ani. Apoi l-a abandonat în parcarea unui supermarket. Bărbatul a vrut să se răzbune pe mama micuțului. Marți, 14 iulie, în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Secției 4 din Constanța au fost sesizați de un bărbat, agent de pază la o societate comercială de pe raza de competență, cu privire la faptul că ar fi găsit un copil minor, cu vârsta de aproximativ 2 ani, care se afla într-un cărucior, în parcarea magazinului de bricolaj.

În urma verificărilor, oamenii legii au identificat-o pe mama minorului în cauză, o tânără în vârstă de 23 de ani.

Polițiștii au stabilit că în seara de marți, în jurul orei 21.45, după ce s-a certat cu mama minorului, tatăl a mers cu micuțul pe aleea de acces a societății comerciale, unde l-a bătut , iar apoi l-a abandonat.

A fost găsit după nici 20 de minute de un bărbat, care a alertat autoritățile la 112.

Copilașul, în vârstă de 1 an și 6 luni, a fost examinat medico-legal. El necesită 4 – 5 zile de îngrijiri medicale.

El a fost preluat de reprezentanții Direcției de Protecție a Copilului Constanța, în vederea dispunerii măsurilor de protecție socială.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore. Este cercetat sub aspectul infracțiunilor de lovire sau alte violențe și rele tratamente aplicate minorului.

În articolul

Copil de 2 ani, batut si abandonat de tata intr-o parcare

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.