Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un copil de doi ani si-a incuiat mama pe balcon. Pana au venit pompierii el s-a uitat la TV

Publicat

in

Un copil de doi ani si-a incuiat mama pe balcon. Pompierii din Focșani au fost solicitați vineri pentru o intervenție mai puțin obișnuită. Un băiețel de doi ani și-a încuiat mama pe balcon. Tatăl, care se afla în fața blocului, a sunat la 112, după ce a constatat că nu poate intra nici el în casă, întrucât cheia a rămas în ușă, pe interior.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Într-o postare pe pagina de Facebook, sub titlul „O întâmplare cu final fericit”, ISU Vrancea a detaliat ce s-a întâmplat.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

O familie, domiciliată pe str. Mioriței din municipiul Focșani, a trecut prin mari emoții astăzi, 17 iulie, după ce fiul de numai 2 ani a blocat ușa balconului, în timp ce mama avea treabă acolo.

Tatăl se afla în fața blocului. Alertat de mamă, acesta a suit repede cele 3 etaje, cu gândul de a-și supraveghea copilul. Panica a crescut în momentul în care, în încercarea de a intra în apartament, tatăl a constatat că nu poate pătrunde deoarece în interior era cheia rămasă în ușă.

Văzând că nu au altă soluție au sunat la 112. Imediat, au fost mobilizate două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, care s-au deplasat de urgență către locul evenimentului, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime (autoscară).

La indicațiile părinților, cu ajutorul autoscării, pompierii au reușit să intre în apartament printr-o ușă deschisă de la un alt balcon.

Spre fericirea tuturor, copilul stătea liniștit și se uita la televizor”, au povestit aceștia.

În articolul

Un copil de doi ani si-a incuiat mama pe balcon. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.