Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Husi: Ciupilan si Nechifor se vor bate pentru functia de primar

Publicat

in

Partidul Național Liberal și-a anunțat candidatul pentru funcția de primar al municipiului Huși. Este vorba despre Alexandru Nechifor. Acesta va fi principalul contracandidat al actualului primar, social democratul Ioan Ciupilan. “PNL m-a desemnat să candidez pentru funcția de Primar al Municipiului Huși.

Am acceptat fără ezitare această candidatură din convingerea că este o șansă pentru a-mi pune energia și priceperea în slujba orașului din care provin și pe care îl iubesc.

Este, de asemenea, o onoare deosebită pentru mine, dar și o mare responsabilitate pe care mi-o asum cu toată hotărârea.

Am alături o echipă puternică de consilieri și specialiști în diferite domenii, împreună cu care vreau să schimbăm în bine administrarea Hușului.

Vă vom convinge că Hușul are nevoie de o conducere liberală pentru că numai așa putem face din orașul nostru un oraș modern și prosper. Avem pregătite proiecte pentru dezvoltarea orașului nostru, în toate domeniile, iar în perioada care urmează vă vom prezenta aceste proiecte. Vom face cunoscut totodata ceea ce a ținut în loc dezvoltarea localității noastre în timpul administrației haotice din ultimii 12 ani.

Doresc să transmit hușenilor întreaga mea prețuire și să-i invit să fie alături de mine și de echipa mea pentru a schimba actuala administrație a orașului cu una profesionistă și eficientă”, a spus Alexandru Nechifor. Acesta va avea o misiune grea având în vedere că actualul primar este cotat în sindaje cu peste 55 la suta, hușenii fiind deciși să îi acorde votul pentru încă un mandat.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.