Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Mama si fiu, disparuti fara urma. Familia implora ajutor

Publicat

in

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, tatăl unui băiat de 12 ani, trăiește momente cumplite de când fiul și soția lui au dispărut fără urmă. Cumnata acestuia susține, însă, că cei doi n-ar mai fi în viață. “Nu pot să-mi închipui ce a determinat-o să plece, niciodată nu mi-a dat de înțeles că există probleme între ei, de câte ori mă duceam acolo vorbeam, stăteam la masă, nu era nimic care să-mi fi dat de bănuit. Ar fi dat un semn după atâta timp.”, a spus Mihaela, cumnata femeii care a dispărut fără urmă.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Aceasta spune, de asemenea, că ar fi trebuit să dea un semn de viață măcar de părinților lor, care sunt în vârstă și au fost alături de copil încă de la nașterea lui. ”Chiar dacă ar fi greșit fratele meu, măcar de dragul bătrânilor ar fi trebuit să spună ceva. Au trecut două, trei zile, a trecut o lună, ajunge.”, a mai spus ea. 

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

”Nu vreau nimic, să-mi dea un semn, să mă sune, să-mi spună ”vino să mă iei”, să-mi spună unde e. O iubesc, o vreau înapoi.”, a mărturisit bărbatul printre lacrimi, care a spus că a slăbit 23 de kilograme.

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.