Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Comuna din Vaslui in care investitiile au reprezentat o prioritate

Publicat

in

Aducţiune apă, aducţiune rețea gaz metan, baze sportive, internet în şcoli şi instituții publice, investiții în unitățile de învățământ, toate reprezintă o prioritate pentru primarul din Solești. Monica Bujor caută zilnic soluții pentru a le oferi un trai modern și civilizat locuitorilor din comuna pe care o conduce.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Cu bani guvernamentali și cu bani europeni se modernizează satele. La Solești s-au reabilitat în doar câțiva ani peste 20 de kilometri de drum. Mai sunt alte investiții importante pentru populație dar oamenii vor întâi drumuri și primărița a răspuns pe măsură gospodarilor locului.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Dispensarul a fost și el modernizat. Bisericile din comună au beneficiat și ele de investiții în ultimii ani. Nu a fost uitat nici iluminatul public. Comuna Solești a devenit astfel una dintre localitățile moderne ale județului Vaslui. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.