Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Barbat pacalit de zeci de mii de euro de o minora agatata pe Facebook

Publicat

in

Vasluian de 51 de ani, păcălit de zeci de mii de euro de ”iubita” minoră găsită pe Facebook. Bărbatul, care a muncit o viață întreagă în Finlanda, a crezut că și-a găsit iubirea vieții lui, în urmă cu cinci ani, când a găsit-o pe Cerasela, o fată de 15 ani (la acea vreme) din Buda, Vaslui.

Vasluian de 51 de ani păcălit de zeci de mii de euro de ”iubita” minoră găsită pe Facebook

  • Bărbatul a cunoscut-o pe fată în urmă cu cinci ani, când ea era încă elevă.
  • După trei ani de „relație”, timp în care i-a trimis zeci de mii de euro, vasluianul și-a dat seama că e păcălit și a depus plângere la poliție.

Chiar dacã tânãra cunoscutã pe Facebook era cu 30 de ani mai tânără decât el, Constantin P. a crezut în ea si a ajutat-o cu bani mulți în tot acești ani.

Venit în tarã pentru a fi alături de tânără, Constantin Popa a constatat cã, de fapt, a fost pãcãlit cu peste 40.000 de euro. Vasluianul spune că fata era elevă atunci când a cunoscut-o.

Dezamăgit, Constantin a făcut o plângere pe numele acesteia, pentru 10.000 de euro, căci atât a putut dovedi, cu acte, că banii au intrat în posesia tinerei din Buda.

Click pentru a comenta

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.