Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Si-a dat foc la casa cand a primit ordin de evacuare

Publicat

in

S-a dezlantuit iadul, azi noapte, in localitatea vasluiana Laza. Un barbat trecut de 60 de ani si-a incendiat cabana, suparat ca primise ordin de evacuare din partea autoritatilor, dupa ce in urma cu cateva saptamani
s-a certat cu partenera de viata.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Locuinta a fost ridicata pe terenul femeii, iar acum aceasta i-a cerut imperativ sa plece. Localnicii stiau de problemele dintre ei, inclusiv de faptul ca omul nu va renunta usor, insa nimeni nu s-a gandit ca isi va duce planul la indeplinire.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

„El locuiește în Laza de aproximativ 15 ani. Trăia în concubinaj cu o doamna, pe terenul căreia a ridicat cabana. Si a amenajat totul cu gust, avea de toate, a muncit singur si acum s a vazut nevoit să plece.

El a spus ca da foc la tot si pleaca doar cu picioarele înainte din munca sa. Nu l-am crezut în stare. Nu m-am așteptat ca la varsta lor sa treaca prin asa ceva. El locuia singur de aproximativ o lună. Doamna s a mutat la fiica ei, la Iași. Am inteles ca i-a dat o palmă si de aici s a pornit totul. Imi pare rau! E un om foarte gospodar, foarte serios! N am cuvinte!”, a afirmat Vasile Popovici, primarul comunei Laza.


Marti seara, barbatul de a primit ordin de evacuare. Foarte afectat, dupa cateva ore, a dat foc la foc si a plecat. Initial, vecinii au crezut ca e in cabana si au incercat sa ajunga la el pana la sosirea pompierilor. Nu au putut face nimic pana la sosirea militarilor, din cauza flacarilor mari care au curpins rapid cabana din lemn. In plus, oamenii au stat cu grija ca focul va ajunge si la locuintele invecinate. Interventia salvatorilor a fost prompta si pericolul a fost eliminat. Intre timp, o patrula de politie l-a gasit pe proprietar umbland prin sat. El si-a recunoscut vina in fata oamenilor legii. A fost consultat de Echipajul de Prim Ajutor din cadru ISU Vaslui si apoi a fost transportat la spital. A ars aproape jumatate din cabana din lemn, dar a fost salvat un atelier de tamplarie si casele din vecinatate. Pe numele sau a fost deschis un dosar penal pentru distruigere prin incendiere si urmeaza ca la finalul anchetei sa se ia măsurile legale.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.