Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Opt jandarmi confirmati cu COVID. 20 sunt in izolare. Situatie critica la Valeni

Publicat

in

România este pe locul doi în UE la numărul de bolnavi de coronavirus în stare gravă. Suntem la nivel maxim azi și numărul poate să mai și crească în următoarea perioadă. Nici în județul Vaslui situația nu este mai roz. În fiecare zi sunt zeci de cazuri noi, iar autoritățile pot lua în orice moment măsuri de carantină în anumite zone. Numai în comuna Văleni sunt peste 50 de cazuri confirmate, dar și mulți alți contacți care stau la domiciliu, au simptome, dar ascund acest lucru de frică să nu ajungă la spital. Situația este critică și la Inspectoratul Județean de Jandarmi Vaslui. Înca 8 angajați ai instituției, doi din Bârlad și șase din Vaslui, au fost confirmați cu noul coronavirus. Cei mai mulți abia s-au întors din concedii și au adus și virusul cu ei. Alți 20 de jandarmi se află în izolare. Au apărut cazuri noi și la Spitalul Județean de Urgență unde sunt infectate trei asistente, dar și la Inspectoratul Județean de Poliție. 

De la începutul pandemiei și până în prezent au fost înregistrate 607 cazuri confirmate cu noul coronavirus. La momentul actual 253 de persoane sunt internate în spital, decedate 26 de persoane, 177 de persoane vindecate și  151 de persoane pozitive la domiciliu.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.