Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Au ramas fara apa si ameninta ca merg la poarta primarului sa isi spele rufele

Publicat

in

Revolta a localnicilor din Secuia, comuna Munteni de Jos. Oamenii sunt disperati din cauza ca nu au apa, iar autoritatile nu le dau niciun raspuns. In plina canicula, oamenii au ramas fara apa la robinete. Ei spun ca sunt la zi cu plata facturilor si ca atare primaria nu avea motiv sa restrictioneze furnizarea. “Nu e din cauza datoriilor. Sigur nu! De vreo doua saptamani curge din doi in doi, adica dimineata binisor spre normal, iar dupa ora 17-18 nu curge deloc. Ieri nu a mai curs deloc. E o peroada critica, pandemie, nu putem sta fara apa”, a spus o localnica din Secuia. In judetul Vaslui numarul cazurilor de COVID-19 este in crestere. In ultimele doua saptamani, judetul si-a dublat numarul de imbolnaviri. Autoritatile fac apel la populatie sa respecte regulile de igiena.  Localnicii din Secuia se plang ca, oricat si-ar dori, lipsa apei curente ii impiedica sa se spele pe maini pe cat de des li se recomanda.

Cetatenii au postat si un mesaj pe retelele de socializare, in ideea ca Primaria Munteni de Jos se va sesiza. 

“Buna dimineata, domnule primar al comunei Muntenii de Jos! La solicitarea unui număr considerabil de locuitori ai satucului nostru-SECUIA, am dori sa organizăm o excursie,  un city break la reședința dumneavoastră, scopul fiind nu cel de relaxare/vizitare,  ci de a depune cateva geamantane cu îmbrăcăminte,  lenjerie intimă ce necesita spălare,  si , daca avem timp, pentru un duș. Nu credeti ca e cam mult? Nu e cam lungă perioada asta in care umilinta ajunge la cote maxime? 

APA,  despre asta vorbim! Mai clar,  LIPSA APEI de ceva vreme”. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.