Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Asta-i Romania! Clopotul si toaca vor avertiza incendiile de vegetatie

Publicat

in

Uitați de tehnologia modernă! Pregătiți-vă să bateți toaca, clopotul sau trageți aer în piept și suflați în trompetă. Așa s-a gândit Ministerul Agriculturii că ar fi bine sa facă fermierii, atunci când observă un incendiu. Măsurile apar într-un ordin de ministru și, deocamdată, se află în dezbatere publică. Fermierii au primit cu mare haz vestea ordinului. Ba chiar, i-au invitat pe oficiali să vină ei și să le arate cum se bate toaca.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Ne aflăm în era tehnologiei în care chiar și munca în câmp se face mecanizat și cu utilaje ultramoderne. Cu toate acestea, Ministerul Agriculturii își dorește sisteme de avertizare împotriva Incendiilor… ca în Evul Mediu.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Practic, potrivit unui ordin de ministru, fermierii nu mai sună la 112 să anunţe un incendiu de vegetaţie, ci dau semnalul de alarmă altfel: bat toaca, trag clopotele sau suflă în trompetă.

Mai mult, în lanuri ar trebui construite posturi de observaţie dotate cu aceste dispozitive de semnalizare acustică.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.