Conecteaza-te cu noi

Știri Suceava

Copil salvat de pompierii militari, dupa ce a ramas blocat intr-un canal de scurgere

Publicat

in

Un copil de 10 ani care a intrat într-un canal de scurgere a apei să recupereze o minge de tenis, a fost salvat de pompierii militari suceveni pentru că rămăsese blocat sub podețul de beton.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Băiat de 10 ani, scos de pompieri de sub un podeț de beton unde rămăsese blocat

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Băiatul se juca împreună cu mai mulți copii pe o stradă din localitatea suceveană Broşteni, comuna Drăguşeni, când mingea de tenis de câmp a ajuns sub podeţ.

Copilul s-a dus după minge, s-a băgat cu totul în cavitate, cu picioarele înainte, a rămas înţepenit în canal, iar adulţii din zonă care i-au sărit în ajutor nu au reuşit să-l scoată.

Pompierii militari din Fălticeni chemați la fața locului au introdus sub băiat o prelată de transport specială, pentru a asigura o alunecare eficientă şi, totodată, protecţia copilului şi au început manevrele pentru a-l putea extrage de sub podeţ.

Pentru că era agitat şi speriat, pompierii l-au ținut de vorbă și au încercat să-i distragă atenția de la procedura de extragere.

După aproximativ 20 de minute, pompierii l-au extras pe băiat, care avea doar câteva excoriaţii la genunchiul drept, iar paramedicii SMURD i-au acordat primul ajutor medical, fără a fi necesar transportul la o unitate spitalicească.

Ana IOSIF

Populare

Stiri din categoria: Știri Suceava Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.