Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Sofer vitezoman! Femeie preluata de elicopter cu amputatie de gamba-FOTO

Publicat

in

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale cu module pentru descarcerare, o ambulanță și echipaje specializate, pentru un accident rutier produs în municipiul Vaslui, pe strada Racova, langa Școala nr. 1.

În accident au fost implicate cinci persoane și un autoturism. Din accident a rezultat vătămarea gravă a unei persoane de sex feminin în vârstă de aproximativ 64 de ani, precum și rănirea altor trei persoane de sex feminin, minore.

Victima aflată în stare gravă a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Femeia in varsta de 64 de ani ranita in teribilul accident de langa Scoala nr. 1 a fost transportata ulterior la Iasi cu elicopterul SMURD. Era constienta si stabila, insa a suferit o amputatie de gamba.

“Am fost solicitati prin 112 pentru o pacienta de 64 de ani, victima a unui accident rutier,  aflata pe trotuar, in care a intrat un autoturism. Cand am ajuns la fata locului am gasit patru victime. Cea mai grav e doamna preluata de elicopter si transportata la Iasi. Cu dansa mai erau trei tinere, toate cu leziuni minore, cu leziune coapsa stanga, alta traumatism picior si alta gamba dreapta. Dar doamna e grav. 

Pacienta e constienta, cooperanta. A povestit ca era pe trotuar, in mers, in ea a intrat o masina, probabil soferul a pierdut controlul volanului. A intrat in ea. A fost prinsa intre bordura unui gard si masina. Conducatorul auto a fost  preluat de catre politie. Nu l-am gasit la locul accidnetului. Cand am ajuns noi, soferul nu era in masina, dar din declaratia politiei, acesta nu prezenta nicio leziune”, a spus medicul Andrei Constantin. 

Accidentul a fost provocat de un sofer vitezoman. “Cand am iesit femeia era pe targa. Ce am auzit si eu ca baiatul asta e rau, e teroare in mahala baiatul asta, vitezoman”, a spus o localnica. 

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.