Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Recumed da startul testarilor COVID! Rezultatele vor fi redactate in doua limbi

Publicat

in

Clinica Recumed Vaslui , pune la dispoziția pacientului posibilitatea de testare Real Time PCR pentru diagnosticarea COVID-19, începând cu data de 11 august. Prețul testării este de 320 lei. Recoltarea va avea loc în sediul situat pe strada Dobrogeanu Gherea nr. 1A ( Lateral Posta) în condiții maxime de siguranță sanitara de luni pana vineri în intervalul orar 8-17:00.  Sediul de recoltare este exclusiv dedicat testării pacienților pentru Covid-19! Rezultatul exudatului nazofaringian va fi gata în doar 24h fiind redactat atat în limba romana cât și în limba engleza!

“Putem organiza și echipe mobile de testare, cu mijloc de transport autorizat DSP pentru transportul probelor biologice pentru grupuri de pacienți Programările se pot efectua atât  prin prezentare directa la sediu cât și telefonic”, au declarat reprezentanții Recumed. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.