Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Angajatii Primariei Solesti impart masti cetatenilor- FOTO

Publicat

in

De la începutul pandemiei,  Primăria Solești a împărţit cu titlu gratuit, câteva mii de măşti cetăţenilor comunei.

„Am achiziționat măşti şi împreună cu colegii mei din primărie am format echipe şi am început să le distribuim. Scopul nostru a fost să ajungem la cât mai mulți cetățeni. Am luat această decizie văzând necesitatea şi obligativitatea de a purta mască. Măştile pe care le distribuim cu titlu gratuit cetăţenilor sunt din material de bumbac din două straturi. Avantajul acestor măşti este că pot fi dezinfectate şi refolosite. Acesta a fost unul dintre motivele principale pentru care am făcut acest efort şi am vrut să venim în sprijinul cetăţenilor pentru a-i putea proteja de acest virus pe deoparte, pe de altă parte am vrut să venim în sprijinul lor pentru că la nivelul judeţului a devenit o obligaţie ieşitul din casă cu mască,” a declarat primarul Mona Bujor.

Echipele formate din angajaţi ai primăriei intenţionează să ajungă la fiecare imobil în parte.

„Fiecare echipă ia casă cu casă, şi acolo unde găsim oameni, pentru că mai sunt cazuri în care în casă nu locuieşte nimeni, vom da măşti,” a mai declarat Mona Bujor.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.