Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Vasluian infectat COVID, atarna lenjeriile pe geam. Vecinii au sunat la DSP

Publicat

in

Este scandal la un bloc de pe strada Donici din municipiul Vaslui. Oamenii de aici susţin că vecinul lor a fost diagnosticat cu COVID-19, iar soţia lui s-a aflat în izolare la domiciliu. Cei doi soţi locuiesc la etajul patru  și în fiecare zi îşi scoat lenjeriile și saltelele pe geamul balconului. Vecinii i-au rugat să nu mai facă asta. Oamenii se tem că ar putea lua şi ei virusul SARS-CoV-2.

”După ce i-am atras atenţia doamnei, când era în izolare şi îşi scutura tot COVID-ul din casă, că atât timp cât apartamentul este dotat cu balcon să găsească soluţii. I-am atras atenţia şi i-am spus că, date fiind condiţiile pandemiei, o rog să nu îşi mai expună lenjerii, topere, perne, pilote s.a., pentru că eu nu pot aerisi. Lucrez într-un mediu cu risc, încerc să îmi protejez familia cât pot de mult, nu stigmatizez pe nimeni, dar nici să le inspir COVID-ul lor pe geam. El tuşeşte de i se rup plamânii în două”, a declarat una dintre vecine. Locatarii cer acum ajutorul Direcţiei de Sănătate Publică.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.