Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Desi a stiut ca este in pericol, Ana Rinder nu a abuzat de pozitia sa!

Publicat

in

Ana Rinder a fost stabilizată de medicii de la Spitalul Județean  de Urgență Vaslui, însă starea ei fragila a impus transportul pe calea aerului la Institutul „Matei Bals” din capitală, unde va rămâne internată. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Extrem de decentă, Ana Rinder nu a abuzat nicio secundă de poziția sa și deși a știut că este expusă riscului să fie infectată cu temutul virus, nu s-a testat. A respectat procedurile, ca orice om. Mama si fiul erau în izolare de 12 zile si nu aveau simptome. Dimineata, a fost găsită inconștientă și un echipaj SMURD a transportat-o la spitalul pe care îl conduce. Aici s-a constat că sunt unele complicații neurologice. Astfel s-a decis transferul la o unitate sanitară din capitală. Între timp a sosit și rezultatul testului COVID: pozitiv. În ultimii ani, Ana s-a dovedit a fi nu doar un om de o rară calitate, ci și un manager foarte bun, cu rezultate excepționale. Cea mai mare unitate spitalicească din județ a căpatat o nouă înfățisare, atât angajații, cât și bolnavii bucurându-se de condiții foarte civilizate. Secțiile sunt bine dotate, iar aparatura modernă a îmbunătățit cu mult performanțele medicale. Ana Rinder este „vinovată” pentru tot ce s-a întâmplat bun în spitalul de la Vaslui. Ea și echipa de aici. O așteptă acasă, sănătoasă!

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.