Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Internet si dispensar modern la Balteni. Primarul si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat

Publicat

in

Primăria Comunei Balteni, judetul Vaslui, a implementat cu succes Programul WiFI4EU!

Acest program, finanțat din fonduri europene, a avut drept finalitate instituirea de puncte de acces Wi-Fi gratuit, în spații publice.

Prin inițiativa WiFi4EU, mii de persoane vor avea acces gratuit la internet în spații publice în întreaga UE. “Datorită programului WiFi4EU, comunitățile locale vor putea aduce conectivitatea mai aproape de cetățeni, permițându-le acestora să beneficieze pe deplin de nenumăratele oportunități oferite de digitalizare. Acesta reprezintă un pas concret către realizarea pieței unice digitale in Uniunea Europeană.Avem internet gratuit în 3 localități, Balteni, Balteni deal și Chetresti in locurile publice,  în apropierea Școlilor”, a declarat primarul Relu Brașoveanu. 

Comuna Bălteni are cel mai modern dispensar medical din județ

Primăria Bălteni administrează unul dintre cele mai moderne dispensare medicale umane din județ.

Acesta este vital pentru comunitate, iar autoritățile, printr-un proiect, a reușit să atragă sursele financiare necesare pentru modernizarea vechiului centru medical din localitate.

ucrările de reabilitare capitală și modernizare a dispensarului medical uman din comuna Bălteni, județul Vaslui – proiect vital pentru comunitatea din Bălteni.

Astfel, comunitatea din Bălteni beneficiază de servicii medicale la standarde europene, fiind create condițiile optime pentru desfășurarea activităților specifice.

Astfel, noua clădire va adăposti cabinetele medicului de familie și al medicului stomatolog, fiind deja contractate serviciile, iar toate spațiile au fost dotate cu mobilier și aparatură medicală modernă.

”După obținerea tuturor avizelor de către medici, vom avea un dispensar modern! După Cabinetul de medicină de familie, avem și un cabinet stomatologic cu toate piesele necesare! Avem deja și doctor stomatolog!

Dotările necesare au fost discutate cu câteva luni înainte cu Medicul de familie, Dna doctor Ghiur Luminița, si cu medicul stomatolog Dra doctor Alina Stroescu!”, a anunțat primarul Relu Brașoveanu.

Edilul Relu Brasoveanu si-a anuntat candidatrua

Stimati cetateni ai Comunei Balteni,
suntem intr-o perioadă destul de dificilă provocată de pandemia COVID 19,iar prioritatea mea în aceste momente este menținerea sănătății și siguranței noastre, dar nu trebuie să neglijăm nici faptul că pe 27 septembrie 2020 ne vom prezenta la vot.
In urma cu ceva timp, am început modernizarea comunei Balteni și împreună, prin implicarea și susținerea dumneavoastră, vom finaliza toate proiectele, asteptarile si speranțele noastre. O mare parte dintre acestea au devenit realități de care cu toții ne bucuram astazi.
Dragii mei, pe parcursul acestui drum mi-am dorit, în primul rând, să fiu omul pe care vă puteți baza, omul puternic și curajos care s-a dedicat si se va dedica în totalitate cauzelor noastre, ale Comunitatii.
Am depășit împreună toate obstacolele, am căutat și aplicat soluții la toate problemele apărute. Astăzi, 08.08.2020,imi depun din nou candidatura pentru un nou mandat.
Vă mulțumesc din toată inima pentru susținerea și sprijinul pe care mi le-ați acordat.
Experiența contează!
Continuăm împreună!
Cu credință în bunul Dumnezeu, construim frumos și trainic pentru viitorul nostru!
Ne mândrim cu comuna noastră!
Am demonstrat ca se poate și la Balteni!

Click pentru a comenta

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.