Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Se anunta surprize la IPJ! Cine va prelua sefia institutiei

Publicat

in

Comisarul-şef Ion Matei, adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, a preluat comanda instituţiei, după ce şeful inspectoratului, Doru Gabriel Panţiru, s-a aflat în izolare deoarece a fost contact al adjuntului său Petru Maximiuc, confirmat cu noul coronavirus. Totodată, în locul adjunctului Petru Maximiuc, cercetat penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce s-a prezentat la serviciu deşi soţia lui fusese depistată pozitiv cu SARS-CoV-2, a fost numit şeful SICE Vaslui, Robert Donose. Ulterior și Doru Gabriel Panțiru a fost demis și mutat la Iași. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

La comanda IPJ Vaslui se află domnul adjunct comisar-şef Ion Matei, care coordonează activitatea la nivelul instituţiei. Prin dispoziţia Inspectoratului General al Poliţiei Române, a fost împuternicit ca adjunct domnul comisar-şef Robert Donose”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Loredana Stavăr.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

La nivelul IPJ Vaslui au fost confirmaţi cu noul coronavirus şase angajaţi. Șeful IPJ a fost schimbat din funcţie, din cauza gestionării defectuoase a situaţiei în contextul pandemiei de COVID-19. Acum se fac cărțile pentru numirea noilor șefi care vor conduce Inspectoratul de Poliție Vaslui. Printre numele vehiculate se află Radu Corozel, 

poliţist de profesie, este, din 2014 ataşat la al Ministerului Afacerilor Interne pe lângă Ambasada României de la Ottawa (Canada), anterior fiind ataşat la Ambasada României de la Paris. Un alt nume vehiculat în ultimele zile este cel al lui Dorian Juverdeanu de la Direcția dr Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată. Acesta nu întrunește însă condițiile în ce privește vechimea pe o funcție de conducere și ar avea nevoie de o derogare de la Ministrul de Interne Marcel Vela. Și Petru Perdun, șeful de la Ordine Publică dar și actualul șef interimar Robert Donose, sunt în cărți pentru șefia IPJ Vaslui. 

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.