Conecteaza-te cu noi

Știri Suceava

Femeie in puscarie dupa ce a vandut un telefon mobil gasit pe strada

Publicat

in

O femeie din Suceava, în vârstă de 49 de ani, a fost încarcerată în Penitenciarul Botoşani, după ce a fost condamnată la închisoare cu executare pentru că a vândut un telefon mobil găsit pe stradă.

O femeie a primit inchisoare cu executare după ce a vandut un telefon gasit pe strada

Profimedia Images/Foto de arhivă

  • Femeia a găsit un telefon pe stradă, apoi l-a vândut
  • Ea a fost condamnată la închisoare cu executare

Femeia a fost încătuşată şi adusă din municipiul Suceava de către poliţişti, apoi transportată la Penitenciarul Botoşani pentru a executa pedeapsa privativă de libertate.

După ce a găsit telefonul mobil pe stradă, suceveanca a ales să nu îl ducă la Poliţie sau să încerce să găsească proprietarul şi s-a gândit să-l vândă. Astfel, a obţinut suma de 3.629 de lei din vânzarea telefonului mobil găsit, potrivit botosaneanul.ro.

Ulterior, fapta a fost descoperită de poliţişti, femeia a fost condamnată, iar acum va petrece 30 de zile în Penitenciarul Botoşani, pentru că a vândut un telefonul mobil găsit pe stradă.

De asemenea, suceveanca trebuie să dea proprietarului de drept şi banii obţinuţi din vânzarea telefonului.

Pista pentru skateboarding și role din municipiul Vaslui rămâne închisă din cauza pandemiei de coronavirus. Deși investiția a fost finalizată la sfârșitul anului trecut, copiii nu au avut acces în acest parc. Dragoș Cazacu, viceprimarul municipiului Vaslui, a spus că pandemia de COVID-19 obligă autoritățile locale să țină închise locurile de joacă, pentru protecția copiilor și cetățenilor din oraș.

”Acest lucru este valabil și pentru pista de role. Știm cu toții că toată lumea cere redeschiderea, dar din cauza măsurilor impuse de autoritățile centrale nu putem să luăm această decizie. Toate aceste măsuri sunt luate pentru protecția sănătății copiilor și cetățenilor din municipiu. Cu toții suntem doritori să le redeschidem, din păcate traversăm o etapă dificilă. Sperăm să trecem cu bine de această perioadă și să ne bucurăm de toate obiectivele. Este o situație cidată. Avem parcul închis, dar zeci de copii se joacă în mijlocul străzii. Încercăm cu toate mijloacele să îi protejăm”, a precizat Dragoș Cazacu.

Click pentru a comenta

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Populare

Stiri din categoria: Știri Suceava Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.