Conecteaza-te cu noi

Știri Botoșani

Copil mort dupa ce o tanara s-a rasturnat cu masina

Publicat

in

Un copil de doar 14 ani a murit după un accident cumplit petrecut în centrul localității Cristești, din județul Botoșani. O șoferiță a scăpat volanul de sub control și s-a răsturnat de mai multe ori, pe un drum cu pietriș, potrivit observatornews.

Un copil a murit după un accident produs la Cristești, județul Botoșani

O femeie de 22 de ani se afla la volanul unui autoturism marca Peugeot 2016, atunci când, din cauza vitezei, mașina a scăpat de sub control și s-a răsturnat violent.

Lângă șoferiță mai erau trei minori, de 14 si și 16 ani. Pentru unul dintre copii, accidentul a fost fatal. Rănit grav în urma impactului, un băiat a fost scos afara de către localnici și dus rapid la Urgențe, cu o mașină personală.

Rănile suferite de copil au fost atât de grave încât acesta a ajuns în stop cardiorespirator în grija medicilor.

“De la faţa locului am preluat trei victime, doi minori şi un adult. Din păcate, un al treilea minor, a fost transportat cu o maşină privată la Urgenţe, unde nu s-a mai putut face nimic pentru el. Celelalte victime sunt politraumatizate, dar stabile”, a precizat medicul primar Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD, conform sursei citate.

Medicii au încercat să-l resusciteze, însă fără succes.

Click pentru a comenta

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Populare

Stiri din categoria: Știri Botoșani Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.