Conecteaza-te cu noi

Știri Iași

Crima sangeroasa! O batrana de 95 de ani, chinuita si omorata de un tanar

Publicat

in

Crimă sângeroasă la Iași. O bătrână în vârstă de 95 de ani a fost executată în propria casă de un tânăr fără inimă. Femeia s-a trezit cu bărbatul în casă și a fost lovită cu bestialitate. Rănile suferite i-au adus moartea și nimeni nu a putut face nimic pentru ea. După ce a ucis cu sânge rece, s-a făcut nevăzut, dar a fost prins de autorități după ce s-a folosit și un câine de urmă

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

„În noaptea de sâmbătă spre duminică, suspectul în vârstă de 32 de ani a intrat în curtea și locuința victimei, în vârstă de 95 de ani, din satul și comuna Răducăneni, județul Iași. Deocamdată nu se cunoaște scopul violării de domiciliu. Suspectul i-a aplicat victimei lovituri la nivelul capului și al feței. Victima a fost găsită a doua zi, adică în dimineața zilei de duminică, 30 august 2020, de către fiica acesteia. Suspectul a fost identificat, preluat și dus la Institutul de Psihiatrie „Socola”, în vederea efectuării unei expertize psihiatrice care să stabilească dacă acesta a avut sau nu discernământ”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

În funcție de rezultatul expertizei psihiatrice, urmează ca anchetatorii să ia măsurile legale care se impun.

Populare

Stiri din categoria: Știri Iași Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.