Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Ionut si Mirela erau casatoriti de un an si au murit in accident in Germania

Publicat

in

Ionuț și Mirela erau căsătoriți de un an și au murit împreună în Opel-ul strivit între TIR-uri, în Germania. Ionuț era la volanul microbuzului în care au ami murit alți doi români, în afară de el și tânăra lui soție.

Patru români au murit vineri la prânz pe o autostradă din Germania, striviți într-un Opel Vivaro lovit de un TIR și proiectat în semiremorca unui alt camion. Efectiv, microbuzul românilor a fost aplatizat între cele două camioane. La volan era un tânăr de 27 de ani, Ionuț, din comuna Tudor Vladimirescu, din Galați. Alături de el soția lui, Mirela.

Cei doi făceau regulat curse România – Germania și retur și transportau atât persoane cât și mărfuri, având atașată o remorcă pentru bagaje. Aceasta a fost găsită de pompieri sub TIR-ul care i-a lovit din spate.

Accidentul a avut loc pe A44, în apropiere de Paderborn, pe direcția spre Dortmund, când un șofer român de TIR, la volanul unui camion înmatriculat în Suceava, nu a fost atent la un blocaj de trafic și a intrat cu viteză, în plin, într-un Opel Vivaro.

În microbuz era 5 români, patru dintre ei murind, unul pe loc, ceilalți trei după ce au fost descarcerați. Al cincelea român din microbuz și șoferul român de TIR au fost și ei duși la spital în stare foarte gravă, viețile lor fiind în pericol.

Ionuț și Mirela se căsătoriseră cu un an și de obicei doar el făcea traseul spre Germania, dar de această dată Mirela a vrut să-l îânsoțească în cursă. Au murit împreună, fără vreo șansă de supraviețuire în urma impactului violent. În urma lor au lăsat o imensă durere și multe semne de întrebare.

Până la ora redactării acestei știri, despre ceilalți doi români morți se știe doar că sunt dintr-o localitate din apropiere de Tecuci.

Click pentru a comenta

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.