Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Cristinel Rusu- Sansa orasului Negresti sa se dezvolte!

Publicat

in

Candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Negrești, Cristinel Petru Rusu, a fost ales consilier județean în 2016. A ales să demisioneze însă din acea funcție și să rămână consilier local la Negrești, tocmai pentru a avea contact cu problemele orașului și cu cetățenii. “Au fost patru ani de opoziție destul de dificili, cu o conducere care s-a culcat pe o ureche după ce a fost aleasă. În primă fază am fost dezamăgit pentru că nu am fost ales primar. Nu înțelegeam unde am eșuat în transmiterea mesajelor mele, dar ulterior, am înțeles că în politică lucrurile sunt diferite față de carieră, acolo unde dacă ai valoare și susții examenele pe care le dai, poți avansa. În politică depinzi de fiecare vot în parte. În ultimii patru ani, am profitat însă de apartenența la un partid politic puternic si bine structurat și în fiecare an am mers prin intermediul departamentelor de specializare din PNL și a Fundației Șeidel la cursuri de perfecționare, inclusiv în domeniul politic, pentru a deveni mai bun.  În 2019, de exemplu, am fost câteva zile la Oradea unde am participat la training despre administrația locală. Am văzut și am participat direct la un exemplu de administrație locală. Sigur, Oradea este la ani lumină înainte, față de noi dar, totdeauna e bine să înveți de la cei mai buni”, a declarat Cristinel Rusu. 

“Astăzi trebuie să fii mai bun ca ieri”

Cristinel Petru Rusu este candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Negrești și spune că este pregătit pentru marea provocare. Vrea să schimbe fața orașului și să le ofere cetățenilor de aici condiții de trai europene. “Astăzi trebuie să fii mai bun ca ieri, e un principiu pe care am încercat să-l urmez și în cariera mea. Trebuie să recunosc că în ultimul an am analizat destul de mult această posibilitate. Când eram aproape de o decizie, apăreau oportunități în carieră de neratat. Am o poziție foarte bună în cariera mea profesională, cu perspective și mai bune, dar simt că anul 2020 este ultima mea șansă să mai candidez la funcția de primar al orașului Negrești. De altfel i-am și anunțat pe colegii mei din PNL că este ultima mea candidatură la această funcție. Dacă nu reușesc las un coleg mai priceput pe viitor. Dar eu sunt convins că voi reuși. Când vrei să muncești în folosul oamenilor, niciodată nu e o alegere greșită. Sunt conștient că va fi o provocare destul de grea, dar sunt dispus să mă apuc de treabă”, a mai declarat Cristinel Petru Rusu. 

În 2020 orașul Negrești se află într-o situație poate mai dificilă decât în 2016

În ultimii patru ani în orașul Negrești timpul a stat în loc. Și asta din cauză că a lipsit viziunea, nu au existat investiții seriose. “Multe lucruri sunt necesare la Negrești. În toate domeniile. De la infrastructură, învățământ, sănătate, locuri de muncă, utilități (apă, gaz metan, electricitate, canalizare, ) etc. Sunt foarte multe de făcut și voi porni o muncă de durată. Voi vorbi pe larg în campania electorală despre proiectele mele.  Sper să găsesc înțelegere la început, până voi reuși să creez și să consolidez canalele de muncă prin care să realizăm tot ceea ce mi-am propus. Oamenii nu mai au răbdare și încredere, pe bună dreptate. Orașul nostru a avut de-a lungul anilor mulți reprezentanți în funcții cheie în politică și administrație, și din păcate lucrurile au mers într-o direcție nu prea bună. Și în ultimii 4 ani am avut reprezentanți în funcții cheie. Să nu uităm că un negreștean ocupă a doua funcție politico-administrativă în județul Vaslui, iar acest lucru nu prea se simte aici…”, a mai spus Rusu. 

“Cel mai important lucru într-un proiect, care duce la reușita proiectului, este munca”

“Este esențial să muncești cât de mult poți pentru a face lucrurile posibile. În al doilea rând trebuie să schimbăm modul în care s-a lucrat la Negrești. Un exemplu simplu, în ultimii 8-12 ani eu nu am văzut pe biroul primarului un calculator sau un laptop. Cum e posibil ca acum, când toată lumea e conectată on-line, conducătorii noștri să lucreze cu abacul? Așadar, e important să muncești dar și să găsești metodele cele mai eficiente și adaptate timpurilor în care lucrăm.

Echipa este de asemenea foarte importantă. Personal am identificat în rândul angajaților din primărie câteva persoane, de foarte bună calitate, cu care se poate face performanță. Îmi doresc de asemenea ca alegătorii să voteze și lista de consilieri PNL pentru a avea o majoritate cu care să lucrez și să nu consumăm energia în dispute politice sterile. Sunt oameni de calitate pe lista de consilieri, care au expertiză în diferite domenii și cu care voi face o echipă performantă. Rog cetățenii să aibă încredere în echipa PNL la alegerile locale. E foarte important să aleagă și candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean, deoarece avem o șansă să schimbăm o dinastie care ține acest județ captiv, de 30 ani. Eu mă angajez să mă apuc de treabă cu toată priceperea și determinarea mea, dacă voi fi ales. Sunt multe lucruri de făcut și timpul pierdut nu mai vine înapoi. Consider că am expertiza, experiența și determinarea necesară pentru a ocupa o funcție foarte importantă, cea de primar al orașului Negrești”, a subliniat Cristinel Petru Rusu. 

MATERIAL DE PROPAGANDA ELECTORALA, REALIZAT DE SC Vyscoat Fashion SRL, COMANDAT DE PNL VASLUI. COD MANDATAR: 21200012.

Click pentru a comenta

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.