Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Spitalele pregatesc mai multe locuri pentru copii, inclusiv la ATI. 126 de minori s-au imbolnavit pana acum

Publicat

in

Medicii estimează că, după începerea școlii, numărul cazurilor de copii infectați cu noul coronavirus să crească. Spitalele se pregătesc să primească eventualii pacienți micuți, inclusiv cu locuri la terapie intensivă. De la începutul pandemiei, numai în județul Vaslui, au fost inregistrați 126 de copii infectați cu noul coronavirus. Virusul Sars COV 2 a fost depistat atât la bebeluși cât și la copii de vârste mai mari. În prezent în spitalul din Bârlad se află internați 11 copii.

Un bărbat din comuna Tomești, județul Iași, a fost amendat după ce a intrat în școală fără mască și a făcut scandal, chiar în prima zi de cursuri.

Incidentul a avut loc cu prilejul deschiderii anului școlar, de la Școala Gimnazială „D.D. Pătrășcanu” din Tomești, scrie ziaruldeiași.ro.

Tatăl unei fetițe a intrat în clasa pregătitoare, alături de un prieten, însoțit de o cameră de filmat, și a intrat în incinta unității fără a purta mască.

Când i s-a reproșat neregula, acesta a făcut scandal. Poliția l-a amendat rapid cu 500 de lei.

Îi interzice fiicei sale să folosească masca și dezinfectantul

Gabriel A. a fost amendat pentru tulburarea liniștii publice, dar și pentru că nu purta mască. Bărbatul a depus alături de soție o „notificare” la școala din localitate, în care a informat reprezentanții instituției că nu este de acord ca fiica lui să poarte mască la școală, dar nici să folosească dezinfectant pentru mâini!

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.