Conecteaza-te cu noi

Știri Suceava

Masini pline cu tigari de contrabanda descoperite in curtea unei case

Publicat

in

Polițiștii de frontieră din Sighetu Marmației au descoperit, în cursul zilei de marți, în curtea unui imobil nelocuit din Suceava, două mașini pline cu țigări de contrabandă.

Polițiștii de frontieră au confiscat țigări de sute de mii de lei

Polițiștii au acționat în baza unor informații care precizau că în curtea unui imobil din Straja se găsesc mai multe pachete cu țigări de contrabandă.

Oamenii legii au descoperit la fața locului două mașini, într-adevăr, pline cu țigări de contrabandă, dar și un alt autoturism care nu avea numere de înmatriculare.

Cele trei autoturisme au fost duse la sediul Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, pentru continuarea cercetărilor.

Astfel s-a stabilit că în mașini erau depozitate, în total, 29.810 pachete de țigări de contrabandă, pachete provenite aproape în totalitate din Ucraina.

Atât pachetele de țigări, cu o valoare estimată la circa 350.000 de lei, cât și autoturismele, cu o valoare totală de circa 56.000 de lei, au fost indisponibilizate de polițiștii de frontieră.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru contrabandă în stare agravantă și îi caută acum pe cei care se fac vinovați.

Populare

Stiri din categoria: Știri Suceava Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.