Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Pericol de explozie dupa ce un magazin a fost cuprins de flacari

Publicat

in

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un magazin mixt din localitatea Puțul Olarului, comuna Ibănești. În apropierea magazinului era amplasat și un rastel cu butelii GPL.
La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată și exista pericolul de propagare la o locuință și o anexă gospodărească situate la aproximativ cinci metri de focar. S-a acționat pe două sectoare de intervenție, primul, pentru stingerea incendiului și degajarea buteliilor tip GPL, iar cel de-al doilea, pentru protecția locuinței și a anexei gospodărești.
Incendiul a fost lichidat în limitele găsite.
Nu au fost victime.
Au ars aproximativ 70 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, 45 metri pătrați planșeu, patru combine frigorifice, trei geamuri și o ușă tip termopan, un dozator de bere, un tablou electric și o casă de marcat, mobilierul din incinta magazinului, diverse produse alimentare și nealimentare (în valoare de aproximativ 10.000 lei), diverse documente ale societății.
Au fost salvate locuința și anexa gospodărească aflate în apropiere, precum și toate buteliile încărcate cu GPL.
Valoarea estimată a bunurilor distruse se ridică la circa 40.000 lei.
Valoarea estimată a bunurilor salvate este de aproximativ 130.000 lei.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un conductor electric deteriorat.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.