Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

“IPJ Vaslui un izvor de bani nesecat pentru unii”! Maximiuc si Vrabie, in vizor

Publicat

in

O postare pe pagina oficiala a Sindicatului Politistilor din Romania- Diamantul, tulbura din nou apele la Inspectoratul de Politie Vaslui. Postarea este intitulata “Vrabiismele si Maximiuc-ismele de la Vaslui – ando Murgeni”! 

“La data de 15.08.2019, șeful postului de poliție Blagesti (master chef în gratar) a fost identificat și mutat în cadrul Serviciului Rutier astfel funcția rămânând vacanta. Doar ca la plecare acesta a uitat sa părăsească locuință de serviciu și dat fiind relația sa cu cine trebuie (fostul adjunct Maximiuc ieșit pe ușa din dos a IPJ Vaslui) a beneficiat și beneficiază în continuare și de decontarea navetei Blagesti – Barlad precum și de locuință de serviciu de la Blagesti, deși acestea se bat cap în cap. Acum, în locul vesnicului șef de post de la Blagesti, fripturist șef, a fost împuternicit un alt politist care din cauza ca nu are locuință de serviciu (fiind ocupata de șeful de post mutat la rutiera) i-a fost aprobata de asemena decontarea navetei Barlad – Blagesti. 

IPJ Vaslui un izvor de bani nesecat pentru unii. 

Ironia face ca cei doi sunt membrii noștri de sindicat însă pe noi ne intereseaza alte valori și nu numărul membrilor. 

Am fi curioși domnilor manageri sa știm câte cereri de decontare a navetei ați respins de la data de 15.08.2019 pana în prezent invocând motivul locuinței de serviciu de la posturile de poliție, care știm cu toții în ce stadiu sunt și care este algoritmul prin care ați analizat ca unii  sa beneficieze și de locuință de serviciu și de decontarea navetei iar alții nici macar de decontarea navetei pe care o efectuează legal.

Poate ne explica domnul Vrabie și comisia modul de acordare a locuinței și a navetei, având în vedere ca tartorul șef Maximiuc a părăsit corabia folosind ,,colacul de salvare”!”

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.