Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Marius Arcalenu: “Spunem STOP jafului de la Aquavas. Spunem STOP nepasarii”

Publicat

in

Nemulțumirile cetățenilor în ce privește serviciile oferite de SC Aquavas Vaslui sunt tot mai multe. Facturi nejustificat de mari sau avariile zilnice, i-au adus pe vasluieni în pragul disperării. Candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui, Marius Arcaleanu, studiază de ani buni problema jafului de la Aquavas Vaslui. “Este strigător la cer ce se întâmplă la societatea de apă și canalizare din județul Vaslui: 𝐟𝐚𝐜𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐮𝐦𝐟𝐥𝐚𝐭𝐞, apă transportată prin 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐮𝐜𝐭𝐞 𝐜𝐚𝐧𝐜𝐞𝐫𝐢𝐠𝐞𝐧𝐞 din azbociment, 𝐩𝐢𝐞𝐫𝐝𝐞𝐫𝐢 𝐢𝐦𝐞𝐧𝐬𝐞 decontate din buzunarul tuturor vasluienilor. 

Toate acestea se întâmplă din cauza nepăsării și incompetenței celor care au condus județul în ultimii 30 de ani!

Imediat ce voi ajunge la conducerea Consiliului Județean Vaslui voi spune STOP acestui jaf!

Începând cu 27 septembrie 2020, împreună vom spune STOP nepăsării, STOP neimplicării!

Din 27 septembrie, începem o nouă etapă de dezvoltare a județului Vaslui: una bună!

Pe 27 septembrie, la alegerile locale, vă aștept alături de mine și echipa PNL să schimbăm în bine județul! Suntem pregătiți să 𝐟𝐚𝐜𝐞𝐦 𝐭𝐫𝐞𝐚𝐛𝐚̆ bună!

Cea mai bună echipă pentru județul Vaslui!

Împreună cu Nelu Tătaru, ministrul Sănătății și președintele PNL Vaslui, vom susține în Guvernul României toate proiectele mari ale județului Vaslui. 

Echipa PNL vine în aceste alegeri cu cea mai serioasă echipă: Marius Arcăleanu, președintele Consiliului Județean și ministrul Nelu Tătaru, garantul faptului că tot ceea ce ne propunem va avea susținere în Guvern!

Împreună, suntem pregătiți să FACEM TREABĂ bună pentru județul Vaslui”, a spus Marius Arcăleanu.

MATERIAL DE PROPAGANDA ELECTORALA, REALIZAT DE SC Vyscoat Fashion SRL, COMANDAT DE PNL VASLUI. COD MANDATAR: 21200012.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.