Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

S-au facut primii pasi pentru redeschiderea Spitalului Negresti

Publicat

in

La solicitarea Ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, în data de 15 septembrie o comisie a DSP Vaslui a inspectat starea spitalului din Negrești închis de aproximativ 10 ani. Vestea proastă este că în ultimii 8 ani, actuala administrație din Negrești, nu a luat nicio măsură de conservare a acestei clădiri. “Parterul și etajul I al clădirii arată jalnic, iar cei care trebuiau să ia măsuri pentru conservare, respectiv primarul și vice-primarul actual, au comis practic un atentat la sănătatea negreștenilor”, a declarat Cristinel Rusu, candidatul PNL la funcția de primar al orașului Negresti.

El dă asigurări că nu va renunța la acest proiect și că va face toate demersurile necesare astfel încât cetățenii din Negrești să aibă acces la servicii de sănătate. “Nu vom renunța. Această inspecție e doar începutul acțiunilor viitoare de a reda în circuitul sanitar această clădire. Viitoarea administrație PNL, v-a întocmi un proiect de reparare și dotare cu aparat medical al clădirii, vom depune acest proiect pentru finanțare la Ministerul Fondurilor Europene și vom reuși.

Așteptăm concluziile care vor fi transmise de DSP Vaslui la Ministerul Sănătății și cu sprijinul domnului Nelu Tătaru vom demara acțiunea următoare.

Am văzut, mulți dintre dumneavoastră sunteți neîncrezători, unii mă acuzați de minciuni electorale, de neseriozitate, nu aveți speranțe de reușită..dar, atunci când am acceptat să candidez pentru această funcție mi-am propus ca în sfârșit, să facem după 8 ani, primul pas concret pentru redarea acestei clădiri domeniului sanitar.  Nu e simplu și nu se face nimic peste noapte, dar nu mai putem aștepta. Dacă nu crezi în reușita unui proiect atunci cu greu poți să-l realizezi”, a mai spus Cristinel Rusu.

MATERIAL DE PROPAGANDA ELECTORALA, REALIZAT DE SC Vyscoat Fashion SRL, COMANDAT DE PNL VASLUI. COD MANDATAR: 21200012.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.