Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Tudor Polak: Voi investi masiv in educatie si activitati recreative pentru tineri

Publicat

in

Candidatul PNL la funcția de de primar al municipiului Vaslui, Tudor Polak, acordă o atenție deosebită tinerilor. În oprinia sa, tinerii vasluieni reprezintă viitorul orașului nostru. “Îmi doresc ca aceștia să aibă acces la toate facilitățile necesare pentru a se dezvolta și pentru a rămâne acasă, în Vaslui.

Fundamentul unui viitor sigur pentru copii este educația, de aceea este esențial să investim în oportunități de învățare și mijloace prin care tinerii să evolueze profesional în orașul lor, alături de familiile lor”, declară Tudor Polak. 

Acesta susține că intenționează să investească în construirea a două creșe și a unei grădițe, astfel încât părinții să nu se mai confrunte cu problema lipsei de locuri la începutul fiecărui an școlar. 

“Voi asigura dotarea tuturor liceelor cu echipamente informatice performante, astfel încât toți elevii să aibă acces la tehnologie și surse variate de învățare. Voi investi în învățământul dual, pentru pregătirea profesională a tinerilor care își doresc să urmeze acest traseu. Voi sprijini înființarea și dezvoltarea școlilor de meserii și voi asigura, pentru absolvenții acestora, locuri de muncă cu transport inclus, în orașul nostru”, mai declară Polak. 

El este de părere că tinerii au nevoie de varietate și de socializare, de aceea își dorește ca Vasluiul să devină un oraș mai tânăr și mai activ, unde aceștia pot găsi activități diverse prin care să își petreacă timpul liber. “Am în vedere construcția unui complex sportiv de masă este un proiect în care cred, pentru a oferi tinerilor vasluieni o opțiune sănătoasă de a-și petrece timpul liber. În prelungirea bazinului de înot,  vor fi: două terenuri de fotbal, două terenuri de tenis, două terenuri de baschet, piste de alergat, covor pentru gimnastică, etc. 

Acest proiecte  va fi finanțat cu sprijin de la Compania Națională de Investiții. Voi sprijini tinerii și orice proiect de tineret, pentru că ei reprezintă viitorul nostru. Vasluiul merită un viitor”, a mai declarat Tudor Polak. 

MATERIAL DE PROPAGANDA ELECTORALA, REALIZAT DE SC Vyscoat Fashion SRL, COMANDAT DE PNL VASLUI. COD MANDATAR: 21200012.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.