Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Marius Arcaleanu: Ne implicam pentru sustinerea economiei locale

Publicat

in

Vicepremierul Raluca Turcan și Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene, au fost prezenți la Bârlad. Alături de candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui, Marius Arcăleanu și de primarul Dumitru Boroș au vizitat Fabrica de Rulmenți Bârlad, Unitatea Militară din localitate, precum și Domeniile Averești deținute de către omul de afaceri Contantin Duluțe.

“La Fabrica de Rulmenți am identificat problemele cu care se confruntă societatea iar împreună cu miniștrii prezenți am discutat depre posibilitatea accesării de fonduri europene pentru SC Rulmenți SA. Atât doamna vicepremier Raluca Turcan cât și ministrul Fondurilor Europene Marcel Boloș și-au exprimat sprijinul necondiționat pentru a revilaliza această societate fanion a județului. Susținerea a venit și din partea primarului minicipiului Bârlad care va sprijini în totalitate societatea bârlădeană.

Domeniile Averești sunt un exemplu de lucru bine făcut în Vaslui. Activitatea fabricii și calitatea produselor au impresionat miniștrii prezenți la Averești care și-au arătat sprijinul pentru a dezvolta producția viticolă în județul Vaslui. În calitate de viitor președinte al Consiliului Judeșean Vaslui, voi sprijini necondiționat economia județului. Voi fi un partener deschis și voi ajuta mediul antreprenorial prin proiecte concrete, prin facilități fiscale acordate investitorilor și prin încurajarea de noi investiții în județ”, a declarat Marius Arcăleanu. 

MATERIAL DE PROPAGANDA ELECTORALA, REALIZAT DE SC Vyscoat Fashion SRL, COMANDAT DE PNL VASLUI. COD MANDATAR: 21200012.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.